My Fav (IG Shop)

August 07, 2016

Assalamualaikum guyss.

Tengok title macam umum sangat, Wana favouritekan apa ni? Hee.
Setiap orang mesti ada benda yang dia suka tak kiralah benda tersebut buruk atau elok, rasa suka memang tak boleh dipisahkan lagi. Banyak sebenarnya benda yang kita suka.Paling umumlah, kita sukan makan. Waaa. Ada ke orang yang tak suka makan? Mungkin ada tapi apa yang aku boleh katakan, orang yang tak suka makan ni memang rugi betul. Kalau tengok kita zaman sekarang, kalau ada orang pelawa makan, mulut memang menolak tapi hati tu Ya Allah, sebab kenyang ja aku tolak. Tak pun tolak pelawaan sebab rasa bersalah. Yelah, kang kalau aku makan, suku makanan je tinggal kang.

Tapi, lek-lek. Bukan nak cerita pasal suka makan sebenarnya tapi nak share apa yang aku suka dari pakaian, tudung, kasut and more lah. Biasalah perempuan mana tak suka hal-hal ni kan. Mungkin ada tapi minoriti, mungkin? Kalau aku, semua benda ni memang favourite aku all the time. Tapi bila keluar selekeh jugak -,-

Kalau dari segi baju lah aku suka untuk suggest korang satu igshop ni. Serious I really design-design dia.

Taraa, jom follow ig diorang @leeyanarahman.co



Serious aku cakap, design-design dia memang lawa. Kalau nak senang, pegi terus je butik dia.

*1-23, Jalan medan pusat bandar 7, Bangi Sentral (BELAKANG PKNS) 
*Available pada Isnin-Jumaat (10.30a.m.-6.30p.m.) Sabtu-Aahad (10.30 a.m.-8.30p.m.)

Aku tau tentang igshop ni pun sebenarnya dari ig Asyallie lah. Yelah, aku kan suka stalk ig orang here and there. Tetiba tercome across Asyallie pulak. Makk aii. Sejak tu aku start ikut perkembangan Asyallie da baru aku tahu dia merupakan salah satu model butik ni. Since tu lah, leeyanarahman.com terus menjadi igauan aku. Wuuuuhu.

Kalau bab tudung pulak, of course lah aku pilih #darabyfathialatiff