Salam Bersua

July 09, 2016

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.
Dah berjaya slow-slow delete post-post sebelum ni dan refresh my look again. Aishehhh 'my look' tu.

Sejak-sejak aku dah naik upper form ni, makin sibuk je aku. Entah apa yang aku buat, tapi yang pasti sibuk. Dulu aku selalu mengadap blog ni lah nak tulis semua apa yang terbuku kat hati ni tapi bila dah start musim sibuk tu, aku pun tersibukkan diri untuk melupakan blog ni. And now, rasa nak berkongsi ni masih meninggi lagi dalam diri aku so why not aku kembali menghadap blog ni kan.
Even aku ibarat kongsi sensorang diri pun, sapa kesah. I still nak share okayyy. 

JANGAN HALANG NIAT SUCI LAGI MURNI NI. Ek eleh kau wana -,-

Dan aku masih yang dulu bagi siapa yang memang setia dari kemuculan tamadaun awal blog aku ni. Ada k. Silent reader lah. Dia datang bisik kat aku "Aku selalu baca blog hang". Memang terkejut bapak aku. Yelah tulis syok sendiri pun ada orang baca. Hai lahhh.
Oh, aku yang dulu macam mana ya?

Aku yang dulu macam yang sekarang lah. Apa yang hampa nampak sekarang macam tu lah aku dulu. Perghh. Tak penat ke Wana berbelit dari tadi. Haishh.
Aku still seorang yang suka share pendapat aku. Masih seorang yang hidup dalam sastera lagi. Bukan kuno cuma nak memartabatkan kembali bahasa jiwa bangsa ni.

And short intro,
Wana.
16 y/o.
SMKA Al-Irshad.
Pulau Pinang. 
ok baiii. hiksss.

Sikit-sikit dah la. Beginner lagi kan. -,-

 

You Might Also Like

0 comments